NY LEJER/KØBER

HVAD KAN DU FORVENTE SOM BESØGENDE 

I butikken ved LopMoreKids kan du finde 220 reoler med plads til alt til børn. Udover alt det du kan finde på reolerne, er der også et særligt område til salg af større ting som barnevogn, autostol, klapvogn m.m. Vi har intet krav til mærket af tingene ved os, men blot, at tøjet er nyvasket, uden huller og store pletter samt at legetøjet ikke er defekt.

Der er en stor gratis parkeringsplads og busserne 2A og 6A går lige til døren. Når du ankommer til butikken, kan du bare shoppe løs fra de mange stande. Du skal ikke bekymre dig om, at det du finder er fra forskellige stande, det har vi styr på i vores systemer.

Hvis du undervejs får brug for at hvile fødderne, amme den lille eller bare har brug for en kop kaffe, så kan du slappe af i vores hygge/børneområde. Her finder du en blød sofa, en kaffemaskine, mikroovn og legetøj til de små.

Efter en kop kaffe er du måske frisk til at fortsætte turen rundt, og når benene ikke kan mere, så tager vi gerne imod dig ved kassen. Her scanner vi alle dine varer ind, og du betaler samlet, som var det en helt almindelig butik. Vi holder styr på, hvilken stand de forskellige varer kom fra, og afregner med hver enkelt standlejer efterfølgende.

God shopping !

3. STEPS SOM STANDLEJER

BESTIL DIN STAND

Du kan betragte din stand, som din egen lille butik, hvor vi blot hjælper dig med at få solgt dine ting.

 

Du kan vælge mellem 2 standtyper – Emma og Anton samt lave diverse tilvalg afhængigt af, hvor meget du selv ønsker at deltage.

 

Du vil efter din booking modtage en bekræftelse og faktura indenfor 24 timer. Du kan gøre din stand klar en time inden lukketid, på åbningsdagen inden din lejeperiode.

KLAR PARAT SÆLG

Når du kommer i butikken med alle dine ting, skal din “butik” gøres klar. Tingene skal mærkes med pris, hænges på bøjler og sættes flot op, så den er indbydende og klar til salg.

 

Du er velkommen til selv at tage billeder af din stand, og selv reklamere for den på diverse sociale medier. På den måde er du selv med til, at skaffe kunder til din butik. Du kan løbende følge med i salget på din stand hjemmefra.

AFREGNING

Efter endt lejeperiode har du forhåbentlig fået solgte de fleste af dine ting, og du skal nu have penge udbetalt af os. Vi fratrækker 15% i kommision, og sætter resten af beløbet ind på din konto.

 

Ønsker du undervejs i lejeperioden at forlænge, er dette også muligt, såfremt vi har ledige pladser. Vi vil undervejs kontakte dig for at høre, om du er tilfreds eller vi skal lave tilrettelser som forlængelse af stand eller udsalg